Hoeveel kost het om Saloodo! te gebruiken?

Registratie op het digitale vrachtplatform Saloodo! is voor u gratis. Er zijn geen verborgen kosten of maandelijkse abonnementskosten om uw account aan te maken en te gebruiken. Een ander voordeel is dat u toegang heeft tot uw account vanaf elk type apparaat – of het nu een mobiele telefoon, desktop of tablet is. Bovendien is onze Saloodo! Driver App gratis te downloaden en kan gebruikt worden om transportopdrachten toe te wijzen aan uw chauffeur om in contact te blijven van het ophalen tot het afleveren.