Is het mogelijk om meerdere accounts per bedrijf te hebben?

Ja, het is mogelijk om meerdere gebruikersaccounts toe te voegen. Dit kan worden gedaan door de eigenaar van het account dat de registratiedocumenten heeft verstrekt en dus het bedrijf heeft geregistreerd. Als u de eigenaar van het account bent, klikt u eenvoudig in de rechter bovenhoek van uw Saloodo! account en selecteer de optie ‘Medewerkers’. Nadat u bent omgeleid naar de pagina, tikt u gewoon de e-mailadressen van uw collega’s in en klikt u op de knop ‘Uitnodigen’. Op deze manier kunnen uw collega’s hun wachtwoord direct instellen en krijgen toegang tot het platform zonder het registratieproces opnieuw te hoeven doorlopen.