Wat is de Saloodo?! Driver App en hoe kan ik die gebruiken?

De Saloodo! Driver App is een mobiele applicatie die door ons team is ontwikkeld met als doel de communicatie tussen u en de chauffeur te vereenvoudigen.

Registreren en inloggen

De Saloodo! Driver App is te vinden in de Google Play Store. Download de app om een account aan te maken en log in met je telefoonnummer en een nieuw wachtwoord. Zodra je bent ingelogd, krijg je een overzicht van alle lopende opdrachten. De app is beschikbaar in 13 talen, zodat u in de “Profielinstellingen” de taal kunt selecteren die u in de app wilt gebruiken.

Opmerking: Op dit moment is de app alleen beschikbaar voor Android-gebruikers. Mocht dit in de nabije toekomst veranderen, dan zullen we dit aankondigen in onze nieuwsbrief, dus zorg ervoor dat je je inschrijft en op de hoogte blijft.

Afhalen & afleveren melden

Rapporteer de aankomsttijd voor de ophaal- en afhaallocaties direct van de opdrachtlijst. Als u vertraging oploopt door externe factoren, zoals verkeersopstoppingen, kunt u ook de aankomsttijd bijwerken. Als er problemen zijn tijdens het ophalen of afleveren, kan dit direct worden gemeld in de app, door te klikken op “Meld een probleem”. Het gemelde probleem wordt dan tijdens de transportstatus op het Saloodo! platform aan de vervoerder en verlader getoond.

Zie transportverzoeken

Bekijk de lijst met beschikbare transportaanvragen op het platform en deel de aanvraaglink in externe applicaties (Whatsapp, Slack, Messenger, Gmail, etc) of voeg de transportaanvraag toe aan uw favoriete lijst.
Daarnaast kunt u actuele of terugkerende routes toevoegen in de app. Op basis hiervan zullen we transportaanvragen voorstellen die overeenkomen met de geselecteerde routes.

Voertuigen toevoegen

Voeg meerdere voertuigen toe en selecteer het voertuig dat u op een bepaalde datum rijdt. Op deze manier krijgt u in de toekomst suggesties voor transportaanvragen die u in uw voertuig kunt meenemen.

Vrachtwagenparkeren

U kunt de beschikbare parkeerplaatsen op uw route controleren. De lijst met parkeerplaatsen kan worden gefilterd afhankelijk van uw behoeften (bijv. tankstation, douche, internet, wasmachine, truckwash). Voer uw vertrekpunt en bestemming in en wij laten u alle beschikbare vrachtwagenplaatsen in uw omgeving zien.