Hoe veilig is mijn gegevens bij Saloodo!?

Saloodo! neemt de nodige technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen om uw persoonlijke gegevens te beschermen en te voorkomen dat deze verloren gaan of misbruikt worden. Uw gegevens worden bijvoorbeeld opgeslagen in een veilige werkomgeving die niet toegankelijk is voor het publiek. In bepaalde gevallen worden uw persoonlijke gegevens tijdens het verzenden versleuteld door Secure Socket Layer-technologie (SSL). Dit betekent dat een goedgekeurde versleutelingsprocedure wordt gebruikt voor de communicatie tussen uw computer en de Saloodo! servers als uw browser SSL ondersteunt.