Wat zijn de belangrijkste voordelen indien u van Saloodo! als verzender gebruik maakt?

1. Registreer u gratis en gebruik uw account altijd en overal, vanaf elk type apparaat, of het nu gaat om een mobiele telefoon, laptop of tablet.

2. Vereenvoudig uw dagelijkse workflow door uw medewerkers uit te nodigen om gratis hun account aan te maken en met u te werken.

3. Creëer transportaanvragen in minder dan twee minuten.

4. Krijg onmiddellijk toegang tot een groot, groeiend netwerk van vervoerders die worden gecontroleerd volgens de DHL-gedragscode. Daarnaast kunt u ook uw favoriete vervoerder uitnodigen om met u te werken op Saloodo!

5. Kies uit meerdere aanbiedingen, afhankelijk van de gevraagde data, routes en transportvoorkeuren.

6. U kunt de documenten voor alle voltooide transportopdrachten rechtstreeks op uw Saloodo! dashboard bekijken en downloaden.

7. Krijg realtime statusupdates van afhaling tot levering, inclusief live chatondersteuning en assistentie van de klantenservice.

8. Geniet van gemoedsrust met Saloodo! als uw contractpartner en single point of contact.